• Ostoskorisi on tyhjä


Ihmiset

Mikä tekee ihmisestä yksilön? Olen aina ollut kiinnostunut ymmärtämään ihmisiä, tuntemaan sen mikä itse kullekin on tärkeää; kuulemaan ne tarinat, jotka merkitsevät eniten. Sama koskee myös itseäni! Jokainen päivä on uusi – miehenä, taiteilijana, isänä, ikuisena reissaajana. Aina löytyy uusia näkökulmia. Näitä pyrin katsastamaan avoimin silmin, valmiina näkemään ja kokemaan sen kaikista tärkeimmän. Jokainen yksilö omassa elementissään on aina kiehtova teema; sen tutkiminen värien ja maalausvetojen kautta vielä enemmän.Puutarhassa. 2010

Puutarhassa

Onko ihanampaa kuin oma omenatarha? Keväällä kukkien meri, syyskesällä sato ja upean kirpeät värit. Puutarhamaalaus omalta kotipihalta.

Keskiyön sauna

Keskiyön saunoja. Suomalainen kesä ja elokuun kuu.  Suomalainen sauna on kulttuurillinen instituutio ja samalla osa luonnon- ja elämän kiertokulkua. Ritisevä tuli, puuhalot jotka luovuttavat lämpöä keskiyön saunahetkeen. Ekologisuus ja puhtaus. Kierrätystaide on tärkeä inspiraation lähde minulle.  

Vaaleanpunaista savua

Omenatarha elää ja muuttuu vuodenaikojen mukaan. Tarkkailen kotitaloamme ympäröivää omenapuustoa päivittäin. Kauneimmillaan se on kesän saapuessa. Kukat, pohjoisen auringon ja keskikesän lupaus ilmassa.


He pysähtyivät katsomaan taivaallista näytelmää. 2013