• Ostoskorisi on tyhjä


Öljymaalaukset 2006-

Vuosi 2006 oli murroksen aikaa taiteilijan urallani. Aloin kiinnostua yhä vahvemmin ekspressionismista, siitä miten tuodaan esiin jokaisen hetken ydinolemus. On aina kiehtovaa tarkkailla jotakin, ymmärtää jokaisen hetken tai kohteen ainutlaatuisuus ja kauneus, sitten ilmaista se ’jokin’ kirkkaissa väreissä.Talvipäivän aurinko ja punaiset linnut. 2007

Punaiset linnut ja talviaurinko

Punatulkku on upea lintu. Sen höyhenpuku talven keskellä, kirpeässä auringonpaisteessa. Talviaurinko värjää maiseman, punatulkku kirkastaa koko kuvan. Parvi urheita pikkulintuja talviauringon syleilyssä.

Siniset kynnet

Talvimaisema, hiljainen kuin nukkuva karhu. Metsän kuningas nukkuu, kerää energiaa varastoon.  Viisas karhu. Talven värit ovat haaleita, mutta talven tunnelma on kaukana siitä. Karhu niin kuin moni muukin eläin osaa elää luonnon rinnalla. Vaikka unisena, ei vähemmän voimakkaana. Talvi ja uni, talviuni...se, mikä ravitsee ja voimistaa, syvä lepo ja uusiutumisen voima.

Kesäkuun ulappa

Kuu kiurusta kesään, pääskysestä ei päivääkään. Keskiyön aurinko, saunan jälkilöylyt ja niittykukat. Luonnon värit ovat kuulaat, taivas sini-valkoinen - mutta jokin kesäkuun illassa tekee tunnelmasta rikkaan ja syvän värikkään, puna-kultaisen iltaruskon ja koivunlehtien sävyissä. Keskikesän kauneus on katoavaa, mutta sitäkin kiehtovampaa.

Suomalainen taide

Paavo Stenius. Luontoaiheiset öljymaalaukset. Lintumaalaus, metsämaisema, järvimaisema. Suomalainen luonto ekpressionismin tyyliin.