• Ostoskorisi on tyhjä

Kierrätystaide & kiertotalous

Kierrätysmateriaalit ja ekologisuus ovat olennainen osa Paavon tyyliä. Kiertotalous ja taiteen osa sen kehityksessä on vaikuttanut Paavon työhön jo alusta lähtien. Roskalavoilta löytyneet mosaiikit ja vanhan öljytynnyrin metalli taipuvat Paavon käsissä raameiksi, jotka kehystävät luontoaiheisia teoksia ekologian puolesta puhuvaan tyyliin. Vanhasta syntyy aina uutta.

 


Yhteisöllisyys

Taide on mielestäni samanlainen jokamiehen oikeus kuin luonnossa samoileminen. On hienoa asua maassa, jossa yhteisöllisyyttä arvostetaan enemmän kuin monessa muussa. Sosiaalituki, tasa-arvo ja jaetut palvelut – kuten vaikkapa kirjastot – ovat tärkeitä juttuja. Taiteilijana haluan edistää jokamiehen (ja naisen!) mahdollisuutta päästä nauttimaan taiteesta. Sen ei pitäisi riippua lompakon paksuudesta. Niinpä tarjoamme mm.opiskelijoille alennuksia maalausten hinnoista. Taide rikastaa elämää ja tahdon omalta osaltani auttaa muiden rikastumista. Ota yhteyttä lisätietoja varten.

 


Paavo Stenius. Kierrätystaide. Kiertotalous ja taide. Suomalainen kierrätystaide. Kotimainen taide osana ekologista elämäntapaa.